» » Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку»

Дата: 8-05-2024, 11:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті 10-11 травня 2024 року відбудеться Міжнародна конференція молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку».

Захід спрямований на обмін науковими розробками, розвиток міжнародної співпраці у сфері штучного інтелекту для сталого розвитку.

Пленарне засідання розпочнеться із доповідей доктора, професора Вроцлавського університету економіки та бізнесу Артура Рота, професора цивільного права Ягеллонського університету, професор європейського приватного права, порівняльного права та польського приватного права в Університеті Оснабрюка, Doctor Honoris Causa Фридерика Цолля.

Тематичні напрями роботи конференції:

- розумні технології для економіки та управління;

- інновації в природокористуванні та інфраструктурі;

- технологічні інновації в праві та соціальному розвитку;

- застосування штучного інтелекту в освіті.

Організаторами конференції молодих вчених «Штучний інтелект для сталого розвитку» є Західноукраїнський національний університет (Україна), Вроцлавський університет економіки та бізнесу (Польща), Університет в Бєльсько-Бялій (Польща), Деггендорфський технологічний інститут (Німеччина), Південночеський університет (Чеська Республіка).

 

Детальна інформація зазначена у програмі, що додається, а також розміщена на офіційному сайті конференції: https://aisd.wunu.edu.ua



 

conference-program-aisd2024.pdf
Завантажити Переглянути онлайн