» » Інтенсив «Ти – особистий бренд»

Інтенсив «Ти – особистий бренд»

Дата: 3-05-2024, 12:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Рада студентського містечка Західноукраїнського національного університету продовжує цикл інтенсивів для молоді ЗУНУ. На зустріч «Ти – особистий бренд» завітала студентка соціально-гуманітарного факультету та працівниця пресслужби - Катерина Божаківська, яка розповіла юнакам та дівчатам про бренд, брендування, айдентику, просування за допомогою соціальних мереж, створення якісного контенту.

Також спікерка зосередила увагу на специфіці оформлення соцмереж, зазначила як знайти свою кольорову гаму й стиль, як писати тексти, щоб не втомлювати читача, поділилася особистими лайфхаками щодо формування привабливого іміджу в онлайн-просторі.  

Підсумовуючи, Катерина Божаківська сказала: «Студенти! Відчуйте себе, знайдіть свою родзинку, відшукайте свою унікальність, адже ви – особливі. Ви – вже бренд.  Вам залишається лише працювати, розвиватися, надихати й надихатися, діяти!»

Віримо, що кожен із слухачів виокремив для себе цінні поради та засвоїв нові знання, які допоможуть побудувати успішний шлях в особистому й професійному житті.

Дякуємо усім, хто долучився до спілкування!