» » Студенти СГФ зібрали кошти для поранених Героїв!

Студенти СГФ зібрали кошти для поранених Героїв!

Дата: 3-05-2024, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти кафедри психології та соціальної роботи соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету  напередодні Великодня відвідали поранених бійців у лікарнях м. Тернополя.

Для організації акції майбутні соціальні працівники зібрати 10 тисяч гривень, які були витрачені на закупівлю речей першої необхідності та смаколиків до Великодня. Не обійшлося і без приємних сюрпризів! Кожен боєць отримав смачну та духмяну пасочку від керівника Великоберезовицької сімейної пекарні – Світлани Миколаївни. Особлива їй подяка від наших захисників, адже пасочка нагадала кожному про святкування Великодня у родинному колі, за щедрим столом під мирним небом…

Під час візиту до лікарні студенти познайомились із медперсоналом лікарні та дізналися про особливі потреби поранених бійців. Також вони мали змогу поспілкуватися із самими захисниками. Багато хто з молоді вперше комунікував з Героями, які безпосередньо брали участь у бойових діях. Міжособистісна взаємодія справила незабутнє враження на майбутніх фахівців соціальної сфери, а самі провідини поранених бійців у лікарняних палатах стали важливим і незабутнім досвідом для молоді й підкреслили нагальну важливість спеціальностей «Психологія» та «Соціальна робота».

Бійці, у свою чергу, були зворушені турботою та увагою до них з боку студентів і щиро дякували за підтримку.

Акція збору коштів до Великодня для поранених Героїв, які проходять реабілітацію у лікарнях Тернопілля не залишила байдужим жодного студента та викладача СГФ. Дякуємо усім, хто долучився до акції!

Особлива подяка в організації та проведенні акції таким студентам: Григорію Круку (гр. СР-21); Дмитру Матичаку (гр. СР-21); Соломії Собчук (гр. СР-31), Дарії Ковальчук (гр. СР-31); Аліні Карп’юк (гр. СР-22) та Христині Капшій (гр. СР-21).