» » Талановиті учасники художніх колективів ЗУНУ!

Талановиті учасники художніх колективів ЗУНУ!

Дата: 1-05-2024, 10:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відділ творчої самореалізації та виховання Західноукраїнського національного університету пишається учасниками художніх колективів. Талановиті, креативні, творчі юнаки і дівчата беруть участь у концертних програмах університету та Тернополя. А ще свої здібності демонструють на фестивалях та конкурсах, на концертних майданчиках столиці, сусідніх держав.

Зокрема учасники студії сучасної хореографії «TNG dance company» підкорили своєю майстерністю членів журі численних міжнародних та  всеукраїнських фестивалів-конкурсів Польщі, Швеції, Франції, Німеччини, Португалії, Іспанії, Чехії, Італії, Греції, Болгарії, ставши володарями гран-прі та лауреатами.

Репертуар студії – своєрідний симбіоз класичної хореографічної школи, сучасної хореографії, акробатики та елементів театралізації.

Художній керівник, наставник та натхненник учасників студії – Любов Борисяк.

Любов Йосипівна радіє за своїх юних танцюристів. Зовсім недавно їм знову пощастило. Фото із зображенням учасників студії потрапило до підручника з української літератури для школярів 7 класу. Отож, всі юні українці будуть споглядати на наших талановитих вихованців.

Хай їм і надалі щастить.

Браво «TNG»!