» » VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Обліково-аналітичне та організаційно-економічне забезпечення розвитку регіону»

VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Обліково-аналітичне та організаційно-економічне забезпечення розвитку регіону»

Дата: 26-04-2024, 15:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах співпраці Західноукраїнського національного університету  та Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Обліково-аналітичне та організаційно-економічне забезпечення розвитку регіону», у якій взяли участь науковці, студенти, фахівці-практики України та світу.

Метою заходу є сприяння генерації нових наукових ідей і конкретних пропозицій щодо вирішення проблемних та актуальних питань з обліково-аналітичного та організаційно-економічного забезпечення розвитку регіону, обмін практичним досвідом та дослідженнями.

Відкрив захід голова вченої ради ЗУНУ, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий: «Шановні колеги! Сьогоднішня конференція об’єднує нас у спільному прагненні знайти ефективні шляхи досягнення сталого та стійкого розвитку наших регіонів, обговорити важливі аспекти й стратегії, які впливатимуть на економіку, суспільство, середовище громад.  Переконаний, що науковий захід – це нові думки, цікаві ідеї, результативні напрацювання для учених та студентів, які формуватимуть наше майбутнє. Бажаю усім плідної роботи та налагодження контактів для реалізації спільних проєктів!»

Також до учасників звернувся проректор з наукової роботи ЗУНУ Микола Дивак, який зосередив увагу на необхідності інтеграції новітніх наукових розробок у практичну діяльність.

У ході роботи науково-практичної конференції колеги говорили про цифровізацію, умови сучасної трансформації, використання фінансових цифрових інструментів, інклюзію, сталий розвиток обліково-аналітичного забезпечення.

Висловлюємо щиру подяку усім учасникам та партнерам за конструктивний діалог та прогресивні думки щодо організаційно-економічне забезпечення розвитку регіону.