» » Екозахід “Збережемо довкілля разом”

Екозахід “Збережемо довкілля разом”

Дата: 16-04-2024, 12:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 квітня о 10.00 год у межах проєкту “Зелена бібліотека” до Всеукраїнського Дня довкілля у читальному залі для студентів бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ відбудеться екозахід “Збережемо довкілля разом”.

Учасники заходу зможуть прослухати лекцію “Екоактивізм та важливі екологічні звички у повсякденному житті”, яку проведе доцент кафедри екології та охорони здоровʼя Олександр Бондар. Обговоримо, як можна зробити свій внесок у збереження довкілля. Учасники дізнаються про використання екошоперів та екочашок як альтернативи пластиковим пакетам; трубочки з бамбуку, очерету та металу як заміна пластиковим соломинкам; «водний відбиток».

Також відбудеться перегляд тематичних екологічних відеороликів. Запрошуємо всіх охочих долучитися до ековікторини та екогри!

Завідувачка читального залу для студентів Ірина Любезна репрезентує тематичну виставку матеріалів екологічного спрямування та ознайомить відвідувачів з екологічним проєктом “Зелена бібліотека”, продемонструвавши презентацію “Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека”.

Не пропустіть цю унікальну можливість дізнатися більше про екологічний активізм та важливість екологічних звичок у повсякденному житті!