» » Директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ взяв участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення»

Директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ взяв участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення»

Дата: 10-04-2024, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кандидат економічних наук, директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету Казимир Возьний взяв участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегії розвитку бібліотек: від ідеї до втілення», темою якого цьогоріч є стратегічне управління в умовах війни. Організаторами виступили Українська бібліотечна асоціація та Науково-технічна бібліотека ім. Г. І. Денисенка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

На круглому столі «Змінюйся і живи» директори українських бібліотек обговорили як бібліотеки долають виклики воєнного часу. Війна і збройна агресія росії проти України вплинула на кожного з нас, на всі сфери життя людей та діяльності суспільства, і на роботу бібліотек, у тому числі. Гнучкість та вміння реагувати на зміну обставин є запорукою не лише виживання у складні часи, а й розвитку.

На зустрічі розглянули як змінилося життя бібліотек від 2014 року та після повномасштабного вторгнення; про зміни, які вони застосовували, застосовують чи планують у стратегічних підходах до роботи бібліотек, управлінні, роботі з командою, організації та наданні послуг користувачам та ін.