Економічний аналіз особливостей організації та тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства Запорізької області

Viktoria Yazina

Анотація


У статті проаналізовано сучасний економічний стан, особливості організації та тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства Запорізької області. Розглянуто загальну кількість підприємств останнього та проаналізовано їх динаміку. Визначено основні перешкоди, що суттєво гальмують розвиток готельно-ресторанного бізнесу та розроблено рекомендації щодо вдосконалення його організації у Запорізькій області на основі аргументованих тенденцій розвитку галузі гостинності.


Ключові слова


організація управління; підприємства готельно-ресторанного господарства; економічний аналіз; тенденції розвитку; динаміка розвитку

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


Ліцензія Creative Commons
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.

 

Збірник наукових праць "Економічний аналіз"

ISSN 1993-0259 (Print)  ISSN 2219-4649 (Online)

 

© Тернопільський національний економічний університет

© «Економічний аналіз», 2007-2017