Особливості зовнішнього моніторингу діяльності підприємств харчової промисловості

I. S. Kaytanskyi

Анотація


У статті досліджено класифікацію факторів, що чинять вплив на економічну стійкість підприємств харчової промисловості в умовах зовнішнього моніторингу їх діяльності.


Ключові слова


класифікація; фактори; економічна стійкість; підприємство

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


Ліцензія Creative Commons
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.

 

Збірник наукових праць "Економічний аналіз"

ISSN 1993-0259 (Print)  ISSN 2219-4649 (Online)

 

© Тернопільський національний економічний університет

© «Економічний аналіз», 2007-2017